Medlemsfordele

Mentor
Alle nye medlemmer af DT får tildelt en mentor, som man kan spørge til råds om de praktiske aspekter ved arbejdet som selvstændig translatør, fx virksomhedsforhold, procedurer ved bekræftelse og legalisering af oversættelser, informations-søgning osv.

Forsikring
Som medlem af DT kan man tegne en professionel ansvars-forsikring samt erhvervsskadeforsikring til en væsentlig lavere præmie end præmien for individuelt tegnede forsikringer.

Alle medlemmer af DT skal have en professionel ansvars-forsikring. Nærmere oplysninger om forsikringerne fås ved henvendelse til sekretariatet.

Netværk
Som medlem nyder man stor fordel af at være med i et professionelt interkollegialt netværk, hvis deltagere yder hinanden faglig bistand. Netværket styrkes og udvides gennem faglige og sociale arrangementer samt gennem faglige drøftelser af sprogspecifikke emner, herunder terminologi, i forbundets e-grupper.

Kurser
DT arrangerer hvert år en række kurser som gør det muligt for medlemmerne at opdatere og udvide deres faglige kvalifikationer og kompetencer. Medlemmer tilbydes disse kurser til en særlig fordelagtig pris.


Danske Translatører c/o Fokus Translatørerne, Nørregade 15, 4.,       1165 København K. E-mail: dt@dtfb.dk
Copyright 2022